Contact ESD Services

Video Wall

Despre gama

Video wall-urile sunt solutiile ideale prin care poti crea o experienta dinamica, unica, o interactiune si un puternic impact asupra audientei si clientilor. Este un produs versatil care ofera culori exceptionale, o claritate a imaginii deosebita, usurinta in utilizare, posibilitatea de a difuza content diferit sau unitar si poate fi folosit in foarte multe aplicatii sau locatii.
ESD Digital ofera solutii de video wall-uri ce raspund unor cerinte complexe ale pietei.


Aplicabilitate

Monitorizare: companii, fabrici, institutii de invatamant sau guvernamentale folosesc solutiile noastre pentru diverse monitorizari– crearea de dispecerate sic entre de comanda, monitorizare trafic, fluxul de productie, supravegherea santierelor, supravegherea video, etc

Televiziuni si divertisment: succesul unei transmisiuni, a unui concert sau a unei inregistrari muzicale tine de utilizarea unor echipamente profesionale de cea mai buna calitate. Amenajarea studiourilor, transmisiuni concerte, wall-uri pentru monitorizare si managementul audio-video sunt doar cateva dintre aplicatiile in aceste domenii.

Corporate, centre de invatamant: dotarea salilor de conferinta sau amfiteatrelor cu video wall-uri creeaza un impact major asupra audientei; ESD Digital ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, conferinta si videoconferinta.

Cladiri de birouri si institutii de arta si cultura: ESD Digital ofera solutii de video wall atat pentru indoor cat si pentru outdoor pretabile la o serie de institutii de genul teatre, cinematografe, săli polivalente, muzee, galerii de artă, biblioteci dar si cladirilor de birouri sau ansamblurilor rezidentiale.

Bancar si financiar: Instituţiile bancare si finaciare isi diferenţiază sediile prin eleganta si modernism. Sistemele de conferinta si video wall-uri propuse de ESD Digital confera prestanta spatiiilor si sunt elemente de baza in amenajare.

Compatibilitate: pot suporta continut de orice tip si au capacitatea de a rula precum un ecran singular sau vizionarea mai multor imagini impartite pe ecrane. Se pot integra cu CRM sau alte aplicatii specifice de gestionare a activitatilor unei companii si rula, doar acolo unde sunt setate, informatii cu privire la productie, transport si locatiile transportatorilor, rezultate financiare, evolutii ale stocurilor samd. Pot rula filme, reclame si mesaje in orice tip de format, de la Power Point la reclame TV.