Contact ESD Services

Sanatate

Spitalele, clinicile medicale sau centrele de ingrijire medicala descopera rapid faptul ca solutiile tip digital signage pot revolutiona comunicarea cu personalul medical si pacientii.

Avantajele sunt clare: comunicarea prin solutiile tip digital signage este dinamica, interactiva si flexibila.

Continutul afisajelor digitale poate fi modificat sau adaptat in timp real, fiind una dintre metodele cele mai eficiente de comunicare, informare si educare a pacientilor.

Lipsa informatiilor in facilitatile medicale nu este o problema insa, provocarea este felul in care este transmisa si utilizata informatia. Combinand un mediu vizual de tipul ecranelor digitale cu un sistem eficient de transmitere a acestora, datele existente pot fi folosite atat pentru reducerea costurilor operationale cat si pentru cresterea eficientei si calitatii serviciilor medicale.

Informatiile relevante pot proveni dintr-o combinatie intre bazele de date, incluzand programarile diferitelor facilitati sau sisteme de monitorizare, precum si informatii privind pacientii. Aceste date pot fi afisate la cerere considerand informatiile specifice timpului, pacientului sau unei situatii punctuale.

Manipularea si interpretarea informatiilor de catre un anumit numar de indivizi, inaintea livrarii, creste riscul inconsistentei, intarzierilor si erorilor. Solutiile tip digital signage, singure, nu pot rezolva aceste probleme dar, facand o legatura directa intre surse si afisaj, prin softuri specializate, informatia corecta, specifica unui moment sau locatie, poate fi transmisa celor vizati, in timp real si intr-un format vizual clar si concis.

Cateva exemple privind modul in care sistemul medical poate utiliza solutiile tip digital signage, oferite de ESD DIGITAL ar fi:

- Educatie
- Informare
- Entertainment
- Intarirea brandului
- Mesaje de alerta
- Directionale
- Sursa de venit
- Meniu restaurant sau cantina
- Comunicatii
- Promovare