Contact ESD Services

Marketing

DIGITAL SIGNAGE PENTRU MARKETERI


Companiile din domeniul marketingului si comunicarii sunt in permanenta cautare de noi modalitati de imbogatire a paletei de servicii diferentiatoare, indreptandu-si atentia spre beneficiile aduse de solutiile de tip digital signage, printre care:
• Usurinta utilizarii - “Upload – Programare – Publicare” sunt pasii principali in implementarea si comunicarea continutului prin aceste solutii, simplu si eficient, aplicabile chiar si de la distanta, indiferent de locatii si de numarul unitatilor digitale instalate
• In privinta continutului, solutiile tip digital signage provoaca abilitatile specialistilor in marketing si creativilor in demersul lor de a sustine nevoile clientilor. Experienta arata ca cea mai mare provocare in interactiunea cu consumatorii finali apare in creatia continutului media adaptat diferitelor formate, dovedind si eficienta la nivel de costuri. Pentru agentiile de marketing si comunicare problema este solutionata intern, fara costuri suplimentare sau de productie externalizata.
• Agentiile de marketing si comunicare utilizeaza solutiile tip digital signage in principal datorita potentialului mare de generare de ROI. In comparatie cu website-uri, brosuri si alte solutii de marketing ce implica productie, cu un potential limitat de recuperare a investitiei, solutiile tip digital signage reprezinta o sursa consistenta si constanta de venituri.
• Costuri scazute – investitia necesara pentru a introduce solutiile tip digital signage in portofoliul dumneavoastra de produse si servicii, este scazuta si necesita un interval scurt de amortizare, fiind, in acelasi timp, usor de “vandut” clientilor din diferite domenii de activitate.