Contact ESD Services

Alte Verticale

Solutiile de digital signage au numeroase aplicatii si in domeniile: dezvoltatori imobiliari, industria financiar bancara, logistica, transporturi, armata, justitie, biblioteci publice.

Daca vorbim despre logistica si transport atunci un dispacerat dotat cu cele mai noi ecrane de monitorizare trebuie sa aiba orice companie din domeniu.

Domeniul financiar solicita o serie de echipamente pentru putea lucra in retea, pentru a se diferentia sau pentru a oferi clientilor o experienta unica: de la sistemele utile in sediile centrale cum ar fi solutiile pentru video conferinta, boarduri active, wall-uri, pana la solutii de digital signage din sucursale si puncte de lucru pentru informarea clientilor si pentru o comunicare facila a indicatorilor financiari.

Dezvoltatorii imobiliari pot utila cladirile de birouri si ansamblurile rezidentiale cu echipamente necesare monitorizarii traficului, ecrane pentru monitorizarea securitatii cladirilor, de informare, wall-uri de prezentare a spatiilor, etc.

ESD Digital va ofera si servicii de inchiriere a echipamentelor pentru proiecte punctuale de tipul: video wall din 4 sau 9 ecrane, e-board-uri etc.