Contact ESD Services
Primul eveniment sustinut datorita parteneriatului intre ISE (Integrated...
Pe drumurile inguste cu doua benzi, deseori conducatorii nerabdatori spera ca...

8 motive pentru care publicitatea digitala este benefica pentru...

The Digital Signage Summits Start-Ups

Primul eveniment sustinut datorita parteneriatului intre ISE (Integrated Sistem Events – Sisteme Integrate de Evenimente) si Invids Consulting, a gazduit peste 40 de vorbitori, 30 de expozanti, 25 de prezentari, workshop-uri si discutii la masa rotunda si a atras 47 de delegati (mai mult de jumatate din vizitatori fiind din afara Germaniei)
In acest an DSS (Digital Signage Summit) Europe 2015 a continuat traditia pe care consultantii Invids au instaurat-o cu prima conferinta DSS in anul 2007.
DSS  Europe 2015 s-a desfasurat pe parcursul a doua zile. In cele doua zile, 30 de companii de top din industrie au participat la marele eveniment oraganizat in atriumul aeroportului Hilton din Munich. Printre expozanti s-au regasit: NEC Display Solutions, Samsung, LG, Sharp, BenQ, Toshiba, Elo, Barco, Matrox si Scala.
De asemenea a avut loc si o lansare exclusiva de la Google: lansarea EMEA (Europe, the Middle East and Africa) a solutiei digitale care are la baza Chrome-ul.
 
Managerul Invids Consulting, Florian Rotberg a declarat: DSS Europe 2015 a fost un adevarat succes. Este cea mai mare conferinta din domeniu de pana acum, cu o puternica expunere internationala, dovedind importanta parteneriatului dintre Invids Consulting si ISE. “Mariajul” dintre noi s-a dovedit a fi un adevarat succes. Feedbackul delegatilor a fost promitator fapt pentru care, in viitor, vom purta parteneriatul DSS-ului la mai multe evenimente de profil. Asteptam cu nerabdare urmatoarele 2 zile de eveniment ale anului urmator, cu multe evenimente interesante.
 
Ne indreptam acum atentia catre 2 viitoare conferinte DSS.
 
Urmatorul eveniment este programat in Moscova, la Expocentre,in data de  28-29 octombrie. Sub patronatul lui Florian Rotberg, evenimentul DSS Rusia va fi moderat de Alexei Bogdanov, Directorul Adjunct al Muzelui de Stat Hermitage si va avea tematici cu accent pe Muzee si Spatii Expozitionale.
In ziua a doua, Rotberg va sustine o prezentare cheie si un studiu de caz cu urmatoarea tema: servirea rapida a restaurantelor, cosmetice, farmacii, sisteme bancare si puncte de vanzare a pietelor de bijuterii.
 
Doua saptamani mai tarziu va avea loc inaugurarea DSS MENA ( Middle East and North Africa), in data de 16 Noiembrie la Hotelul Conrad, din Dubai. In cadrul DSS MENA vor fi dezbatute tendintele la nivel mondial a solutiilor Digitale si a trendurilor DOOH (Digital Out Of  Home) si cum pot fi  adaptate la nevoile regiunii.  Conferinta se va focusa pe inovatii inteligente in comunicarea digitala si explorarea acesteia prin temele Experiente Inteligente si Publicitate Inteligenta.
 
Sursa stire: http://digitalsignagesummit.org/