Contact ESD Services

Hotel TV

Despre gama

ESD Digital va ofera pentru hotelul dumneavoastra solutii complete, usor de folosit care vor oferi clientilor un plus de experienta, o crestere a veniturilor si loializarea clientilor dumenavoastra.

Aplicabilitate

Amenajare camera / apartamente
Se pot integra solutii complete sau partiale de tipul: televizoare LED sau LCD prin cablu coaxial sau prin IP in functie de numarul de camere, Pay TV, televizoare pentru bai, sisteme de sonorizare.
Ecranele instalate in camera pot reda atat posturi TV gratuite, posturi TV platite, dar si promotii ale hotelului, mesaje personalizate, informari despre activitatile din hotel.

Amenajare baruri, restaurant, lobby-uri şi recepţii
In aceste spatii va oferim ecrane profesionale prin care puteti comunica consumatorilor promotiile hotelului sau difuza un campionat de fotbal, mesaje de interescu scop promotional, de vanzare sau doar de informare a clientilor. In receptiile sau lobby-urile impozante ale hotelurilor va oferim solutii de afisaj digital care pot integra sisteme de selfcheck-in, inregistrarea oaspetilor, check-out, rezervari in restaurantul hotelului sau la diverse evenimente locale.

Amenajare sali de conferinta
ESD Digital integreaza sisteme complete in salile de conferinta ale hotelului pentru a oferi oaspetilor posibilitatea realizarii de traininguri, reseller meeting, si alte reuniuni corporate: tabla interactive si ecrane care pot difuza o gama variata de tipuri de continut, in orice format ar fi ele.

Compatibilitate: solutiile sunt compatibile pe orice tip de infrastructura locala, se pot integra cu aplicatii so soft-uri specifice hotelurilor, PMS, pot integra continut din internet sau deja prestabilit. Beneficiaza de o platforma online de logare si gestionare in timp real si la distanta unui singur click a tuturor ecranelor, fie ele in camere, in receptie, in restaurant, bar, lobby sau sala de conferinta.